Avís legal

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11  de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’entitat:

Raó social: CENTRE DE RECUPERACIO FISIOMED, SL

NIF: B25417262

Adreça: Avinguda Mil·lenari, 43 – 25200 – Cervera – LLEIDA

Telèfon: 973533086

Email: fisiomed@fisioterapeutes.org

Registre Mercantil: Inscrita el 17/05/2006. Tomo: 547, Folio: 35, Secció: 8, Fulla Registral: 10237, Inscripció: 4

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB

Informar degudament dels productes i/o serveis prestats per l’entitat, així com, tots aquells esdeveniments celebrats en relació amb els seus serveis.

El present avís legal (d’ara endavant, l’Avís Legal) regula l’ús del lloc web: www.fisiomedcervera.com

LEGISLACIÓ

Amb caràcter general les relacions entre CENTRE DE RECUPERACIO FISIOMED, SL  i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb CENTRE DE RECUPERACIO FISIOMED, SL o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de CENTRE DE RECUPERACIO FISIOMED, SL i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit de CENTRE DE RECUPERACIO FISIOMED, SL.

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

CENTRE DE RECUPERACIO FISIOMED, SL  es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

CENTRE DE RECUPERACIO FISIOMED, SL no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de CENTRE DE RECUPERACIO FISIOMED, SL. La presència de “links” o enllaços en les pàgines web de CENTRE DE RECUPERACIO FISIOMED, SL té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre aquests.