Osteopatia

Facebook

Instagram

Opinions

606 966 382

973 53 30 86

L’osteopatia és una ciència relativament recent que va tenir el seu origen a finals del segle XIX als Estats Units. El D. Andrew Taylor-Still (1828-1917) fou el seu fundador i qui va enunciar els grans principis que regeixen a aquesta medicina natural.

L’osteopatia té el seu mèrit en haver recopilat les tècniques manipulatives de les més diverses cultures, harmonitzant-les i estudiant-les sota els conceptes moderns d’Anatomia, Fisiologia i Semiologia. Es tracta doncs, d’una disciplina terapèutica manual que posa especial èmfasi a l’estructura del cos. Per això, i amb la finalitat de trobar la causa que provoca el desequilibri de la salut del pacient, l’osteòpata utilitza tots els medis de diagnòstic moderns necessaris (RMN, RX,…), així com la seva principal eina: la mà.

La mà de l’osteòpata sent i escolta el moviment de les diferents estructures del cos (articulacions, músculs, fàscies, ossos del crani, vísceres,..), i així d’aquesta manera detecta i tracta el problema.

Sovint, l’origen del trastorn no es troba localitzat a la zona dolorosa, per aquesta raó l’exploració inicial global en l’osteopatia és primordial.
L’objectiu de l’osteopatia és la d’ajudar a què sigui el propi cos qui corregeixi les seves patologies i desequilibris mitjançant la tècnica manual osteopàtica.

Indicacions

 • Trastorns Músculo-Esquelètics: mal d’esquena, hernies i protrusions discals, ciàtiques, contractures musculars, tendinitis, etc..
 • Trastorns Respiratoris: refredats de repetició, sinusitis, asma tardía,bronquitis etc.
 • Trastorns digestius: colon irritable, estrenyiment, acidesa, gastritis, espasmes abdominals, hernia d’ hiatus, etc.
 • Trastorns Genito-Urinaris: incontinència, dolors menstruals, dispareunia, etc.
 • Trastorns del Sistema Nerviós: Ansietat, estrès.
 • Problemes i seguiment de l’embaràs: mal d’esquena o ciàtiques, dolor inguinal, etc.
 • Trastorns pediàtrics: còlics, vòmits, seqüeles derivades de l’aplicació d’ortodòncies, trastorns del son, hiperactivitat, etc.
 • Prevenció de lesions i de disfuncions en l’organisme, que puguin comportar futures molèsties o malalties.
 • Problemes posturals
 • Dolors i disfuncions de la ATM (mandíbula): bruxisme, dificultat o dolor al obrir o tancar la boca, molèsties provocades per l’apertura de la boca després de la visita al dentista, sorolls o “chasquidos” al obrir la boca, dolor al mastegar…
 • Altres : migranya, vertigen, acúfens, soroll a les orelles, cansament generalitzat.

Especialitats

 • Osteopatia Pediàtrica.
 • Osteopatia Articulació
 • Temporomandibular (ATM) 

INFORMACIÓ INTERESSANT PELS CLIENTS D’AGRUPACIÓ MÚTUA!!!

En l’interés constant de FISIOMED per oferir els millors serveis us volem informar que a partir del mes d’Abril hem arribat a un acord amb Agrupació mútua pel servei d’OSTEOPATIA.
Aquesta especialitat de Teràpia Manual esdevé fonamental en el tractament de moltes patologies (lumbàlgies, cervicàlgies, vertigen, migranyes, ATM, problemes digestius, ginecològics, etc..- vegeu www.fisiomedcervera.com).
 Podeu concertar visita directament al telefon 973 533 086 o enviant missatge al whatsapp 606 966 382.

La osteopatia al nostre centre

Som professionals titulats i amb experiència per retornar-te al teu estat de salut óptim

personalització del tractament amb les millors teràpies, Sense tractaments protocol·litzats ni grupals.

fisiomed@fisioterapeutes.org

973 53 30 86

Avinguda Mil·lenari de Catalunya 43 - Cervera