Mesoteràpia homeopàtica

Facebook

Instagram

Opinions

606 966 382

973 53 30 86

TRACTAMENTS Estètics I Terapèutics AMB MESOTERÀPIA HOMEOPÀTICA A FISIOMED

La mesoteràpia consisteix en injectar petites quantitats de medicaments, normalment homeopàtics, a nivell subcutani en la zona tratar. La mesoteràpia homeopàtica no té efectes secundaris i aconsegueix uns resultats excellens. La majoria de pinxades no fan mal o són d’una tolerància més que acceptable.
La millora pot començar des de la primera sessió millorant la textura i elasticitat de la pell en tractaments estètics o la circulació i oxigenació en la zona de tractament en lesions de l’aparell locomotor.

Les sessions tenen una durada aproximada de 20 a 30 minuts, depenent de la zona a tractar. La freqüència de les sessions pot ser d’1 a 2 sessions per setmana. Per exemple, en una tendinitis de l’espatlla 2 sessions setmanals durant 5 setmanes pot ser suficient. Un tractament antiarrugues facial pot necessitar 1 sessió setmanal durant 10 o 15 sessions (podent-se combinar amb tractaments Indiba no invasius).

L’efecte rebot en mesoteràpia homeopàtica no existeix degut a que el medicament que s’utilitza estimula de manera natural els processos d’eliminació, activa la circulació i augmenta l’oxigenació dels teixits. Els preus varien segons la substància injectada i el número de sessions a efectuar. Però podem dir que poden anar des de 30€ la primera sessió a 10-15 € les posteriors. Informa’t amb l’especialista en massoteràpia, fisioteràpia i osteopatia Núria MALLEU MORROS.

Som professionals titulats i amb experiència per retornar-te al teu estat de salut óptim

personalització del tractament amb les millors teràpies, Sense tractaments protocol·litzats ni grupals.

fisiomed@fisioterapeutes.org

973 53 30 86

Avinguda Mil·lenari de Catalunya 43 - Cervera