Fisioteràpia

Facebook

Instagram

Opinions

606 966 382

973 53 30 86

La fisioteràpia constitueix una professió autònoma i amb identitat pròpia dins de l’àmbit sanitari. El seu objectiu és preservar, restablir, i augmentar el nivell de salut de les persones a fi de millorar les condicions de vida. La fisioteràpia actua en la prevenció, la promoció, el manteniment i la recuperació de la funcionalitat utilitzant qualsevol dels mitjans manuals, físics i químics al seu abast.

Com treballem els fisioterapeutes del nostre centre?

Els tractaments que realitzem són totalment personalitzats. En la primera visita es fa una valoració completa de la situació del pacient i s’indicarà el tractament més adequat a seguir tenint en compte el diagnostic mèdic. Durant les sessions cada pacient disposarà d’una sala individual i del seu fisioterapeuta, ja que la majoria de tractaments es basen en teràpies manuals (mobilitzacions, estiraments, massatges, traccions, manipulacions,…), tot i que si és necessari s’aplicaran altres teràpies (electroteràpia, ultrasons, parafina, etc.)

Els serveis que oferim en fisioteràpia són:

  • Fisioteràpia reumatològica (fractures, distensions, contractures, problemes de columna, escoliosi, tendinitis…)
  • Fisioteràpia reumatològica (artrosi, artritis, espondilitis…)
  • Fisioteràpia neurològica (AVC, neuràlgies, túnel carpià, …)
  • Fisioteràpia Cardiorespiratòria (diafragma, hipomobilitat costal, drenatge bronquial…)
  • Fisioteràpia Infantil (torticoli congènita, peu zambo, bronquitis,…)
  • Fisioteràpia Esportiva (contusions, contractures, esguinços, dolors recurrents de l’esport…)

Massatge Terapèutic.

Ideal per a combatre les contractures musculars produïdes per esforços sobtats, posicions mantingudes per exemple en el treball, hores davant l’ordinador o l’estrés. Deixa’t treballar la teva musculatura hipertonica per les mans dels fisioterapeutes expertes en trobar, tractar i alleugerir els dolors provocats per tensions musculars.

Drenatge limfàtic manual i amb pressoteràpia.

El Drenatge Limfàtic és una tècnica que s’utilitza per reabsorbir l’excés de substàncies de l’espai intersticial, drenar-lo i transportar-lo fins el sistema vascular.
Realitzem drenatge limfàtic manual, que es bassa en moviments lents i de poca pressió, a diferència del massatge convencional. També s’utilitzen aparell de presoteràpia per mantenir l’efecte del drenatge en els casos que ho requereixin.

Està indicat en limfoedemes post intervenció en neoplasies de mama , flevoedemes, lipedemes, edemes post-operatoris en liposucció i trastorns d’origen reumàtic.
Està contraindicat en infeccions agudes, insuficiència cardíaca descompensada, flebitis, tromboflebitis, hipotensió i tumors de caràcter maligne.

Teràpies Alternatives.

Punció seca, ganchos, ventoses, kinesiología, reflexología podal, INDIBA…
Els nostres professionals busquen les millors teràpies alternatives per tal d’utilitzar-les per millorar, accelerar I propiciar la recuperació final de la salut.

Rehabilitació a domicili.

AVC, prótesis, mobilització gent enllitada, activació en geriatria…

La fisioteràpia al nostre centre

Som professionals titulats i amb experiència per retornar-te al teu estat de salut óptim

personalització del tractament amb les millors teràpies, Sense tractaments protocol·litzats ni grupals.

fisiomed@fisioterapeutes.org

973 53 30 86

Avinguda Mil·lenari de Catalunya 43 - Cervera