Indiba Estètica

Facebook

Instagram

Opinions

606 966 382

973 53 30 86

L’energia electro-regenerativa INDIBA® ACTIV, permet activar el metabolisme de les cèl·lules restablint el seu equilibri, augmentant la vascularització i la temperatura interna en els teixits de l’aparell múscul-esquelètic.

El resultat és una clara acceleració dels processos naturals de curació del cos humà, reduint el dolor del pacient des de la primera sessió. A més, la capacitat funcional es restableix gràcies a la recuperació del moviment, a la normalització del to muscular, i a l’increment de l’elasticitat. Alhora, el drenatge produ, per INDIBA® ACTIV ajudarà a disminuir la inflamació. Gràcies a tot aixo, es redueix considera-blement el temps de recuperació. Ara pots tractar-te amb freqüència í de forma agradable, segura, innocua i no invasiva, fins i tot en presencia d’implants Indicat en qualsevol tipus de dolor Lumbargies, cervicàlgies, tendinitis, artrosi en maluc, genoll, esquinços turmell, ruptures fibrilars…

Actualment, la teràpia INDIBA® està reco-neguda com un dels tractaments més ràpids i efectius tant en patologies agudes com cròniques, osteoartículars i musculars. INDIBA® actua de forma natural i no invasi-va des de l’interior del teixit ttdoldgic, activant els processos antiinflamatoris i de reparació tissular del propi organisme, sent un tracta-ment totalment fisiològic i sense contraindicacions. INDIBA® és una peça fonamental en la recuperació d’esportistes d’èlit. FISIOMED aposta per les noves tecnologies i els nostres esportistes d’élit també.

Indiba al nostre centre

Som professionals titulats i amb experiència per retornar-te al teu estat de salut óptim

personalització del tractament amb les millors teràpies, Sense tractaments protocol·litzats ni grupals.

fisiomed@fisioterapeutes.org

973 53 30 86

Avinguda Mil·lenari de Catalunya 43 - Cervera