Contacte

Facebook

Instagram

Opinions

606 966 382

973 53 30 86

Contacta amb Fisiomed

Si té alguna consulta es pot posar en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari d’aquesta página o bé ho podeu fer a l’Avinguda Mil·lenari de Catalunya de Cervera en el número 43, telèfon 973 53 30 86.

Com accedir als serveis?

Teniu algun tipus de dolor o necessiteu visitar-vos amb algun dels nostres professionals de la salut?
  • Si no teniu mutua, per tant sou un client particular, podeu demanar hora: trucant al 973 53 30 86 i concertant una hora amb la responsable d’atenció al client (Natalia), tambe deixant un whatsapp al 606 966 382 indicant el vostre nom i el que necessiteu, o enviant un email demanant hora de visita que us retornarem el mes aviat possible..
  • Si necessiteu iniciar la rehabilitació a traves d’alguna mutua d’assistencia sanitària, laboral o de transit necessitareu dues coses: la prescripció medica i l’autorització de la companyia.

Si ja les teniu truca al 973 53 30 86 de 9 a 14 i la nostra encarregada d’atenció al client et donarà dia i hora de 1ª visita.

Si no teniu la prescripció de la companyia ni l’autorizació de la companyia la nostra encarregada d’atenció al client (Natalia) realitzara els tràmits per vosaltres.

Contacta'ns

*

Responsable: CENTRE DE RECUPERACIO FISIOMED, SL

Finalitat: Donar resposta a les seves consultes.

Legitimació: per consentiment de l’interessat

Termini de conservació: el legalment establert

Destinataris: No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal

Drets: Té vostè dret d’accés, rectificació o supressió, oposició, limitació al tractament, portabilitat de les dades, així com a retirar el consentiment en qualsevol moment

Informació

973 53 30 86

fisiomed@fisioterapeutes.org

Avinguda Mil·lenari de Catalunya 43 - Cervera

On som?

Situat al final de l’Avinguda Mil·lenari de Catalunya, en el número 43, planta baixa, entre els fitosanitaris Pere Serra i el hostal-restaurant Bona Teca, en un lloc de fàcil accés i aparcament (inclús aparcament per minusvàlids i rampa d’accés).

Disposem de 160 m2 en planta baixa, distribuïts en 2 sales de consulta, 3 box o cabines de tractament individuals, 1 sala de gimnas de rehabilitació, 1 gran sala per a grups de gimnàs de manteniment, 2 vestuaris i 2 serveis, un d’ells adaptat.

En tot el centre és disposa d’aire condicionat, fil musical, llum natural i ambient relaxant.

Les nostres instal·lacions van dirigides a tractaments personalitzats, individuals i que proporcionin la intimitat necessària per a la comoditat del pacient.