Aquest febrer hem tingut un pacient molt especial. Ja havíem comptat amb ell quan era un nen i encara no era conegut tot i que ja tenia ànima de campió. Ara que és un crack a nivell mundial, ha confiat novament en Fisiomed per la recuperació de la fractura de Peroné que va patir fent dirty track just un mes abans de començar el primer gran premi al circuit de Duha a Qatar. Estem parlant del tro de Cervera, el Marc Màrquez.

Tots coneixem a cracks esportius que són els millors en el seu terreny però cal tenir la sensibilitat i la grandesa interior que té el Marc per arribar a ser un “fenòmeno”. A més de valorar els recursos de la seva ciutat, com ara fa amb nosaltres, és capaç de regalar una cosa tan intangible com immensurable: REGALAR MOMENTS ! Aquests dies hem vist com el Marc, amb el seu somriure i participant una foto, ha REGALAT UNS MOMENTS ÚNICS a persones que, com ara ell, han sofert una lesió i lluiten per recuperar-se. La capacitat de generar energia positiva d’aquest noi és tan gran que sembla (igual que a nivell esportiu) no tenir límits!. GRÀCIES MARC!