Últimes aportacions amb estudis científics en el camp de la fisioteràpia sobre el tractament de tendinopaties: tendinitis i tendinosis

Posterior al tractament simptomàtic, si volem millorar i regenerar el tendó haurem de treballar amb adaptacions a les càrregues de manera progressiva, segons l’esquema adjuntat a continuació basat en els estudis recents següents:

  1.  Alfons Mascaró, Miquel Àngel Cos, Antoni Morral, Andreu Roig, Graig Purdam, Jill Cook.“Management in tendinopathy: clinical progressions for Aquil·les and Patellar tendinopathy”. Apunts Med Esport. 2018.
  2.  Jill Cook, Eboni Rio, Craig Purdam, M. Girdwooda, Sílvia Ortega-Cebrià, Sean Dockinga”. ‘t’he continuu of tendón pathology: current view and clinical implications’.2017.

 

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza Cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació.Més info

ACEPTAR
Aviso de cookies

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!